Riool ontstoppen Leiden?

RIOOL ONTSTOPPEN LEIDEN

VERSTOPTE LEIDINGEN?

Als inwoner van Leiden heeft u verschillende opties indien uw riool verstopt zou zijn. Indien u genoeg zelfvertrouwen heeft betreffende uw kennis in het ontstoppen van leidingen, kunt u altijd proberen zelf uw leidingen te ontstoppen. Als dit niet het geval zou zijn, geraak dan niet in paniek: er zijn altijd specialisten bereikbaar om u te helpen met uw rioolproblemen.

Riool ontstoppen Leiden

WELKE DIENSTEN?

Er zijn verscheidene diensten die de deskundigen op vlak van rioleringen kunnen leveren, afhankelijk van de aard van het probleem. Het ontstoppen van leidingen is slechts een deel van de diensten die geleverd kunnen worden. Naast het ontstoppen van leidingen kunnen deze specialisten verder onderzoek uitvoeren indien de verstoppingen blijven terugkeren. Preventieve maatregelen kunnen genomen worden om te voorkomen dat er een zich al voorgedane probleem zich opnieuw voor zou doen, maar deze maatregelen kunnen even goed genomen worden zelfs als het probleem zich nog niet voorgedaan zou hebben. Er kan ook sprake zijn ernstige schade toegebracht aan de riolen, waardoor er reparaties en vervangingen uitgevoerd zullen moeten worden, wat ook door deze deskundigen zonder probleem kan verwezenlijkt worden.

HOE DOEN ZE DIT TOCH?

Door aangepaste toestellen kunnen ze snel ontdekken wat de hoofdoorzaak is van een hardnekkige verstopping. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het aanwenden van een camera die in de leidingen geplaatst wordt om zo het mysterie achter de terugkerende verstoppingen te kunnen achterhalen. Een voorbeeld van een oorzaak van een dergelijk terugkerend probleem is een inzakking. Dit zorgt ervoor dat de doorgang binnenin de buis al kleiner wordt. De buis zal hierdoor meer geneigd zijn om verstopt te geraken. Een ander toestel dat de specialisten gebruiken kunnen is bijvoorbeeld een slang die in de verstopte riolen geplaatst worden om dan met water en hogedruk de verstoppende materialen te kunnen losmaken.

Bel: 06-28791793