Riool ontstoppen verzekering

Riool ontstoppen verzekering

Iedereen is bekend met het feit dat een rioolverstopping zeer lastig kan zijn. Het onstoppen van een verstopte riool kost u tijd en geld. Maar behalve het ontstoppen kunt u ook financiele schade leiden in de vorm van beschadigingen die worden veroorzaakt door verstoppingen. In zo een geval is het handig om een verstoppings verzekering te hebben.

Riool ontstoppen verzekering

Schade als gevolg van verstopping

Zoals aangegeven kunnen verstoppingen schade veroorzaken. Een voorbeeld van zo een geval is waterschade bij en verstopte dakgoot. Wanneer het regtn terwijl uw dakgoot verstopt is, kan de ophoping van water ervoor zorgen dat u verschillende schaden kunt leiden. Uw plafond kan bijvoorbeeld beschadigd raken. Bij een verstopte gootsteen kunnen uw kasten beschadigd raken door water.

Behalve de schade die ontstaat door het water, kunt u ook schade leiden tijdens het ontstoppen van de riool. Zo ka bijvoorbeeld de afvoer beschadigd raken of zelf breken. In dit geval moet de hele afvoer worden vervangen en dat brengt aanzienlijke kosten met zich mee. Wanneer u in dit geval geen verzekering heeft, dan moet u alles uit uw eigen zak betalen en dat is niet prettig.

Verstoppingsverzekering

Een verstoppingsverzekering houdt in dat de kosten, die ontstaan door de verstopping of tijdens het ontstoppen, worden vergoed door de verzekeringsmaatschappij.

De bijdrage van een ontstoppingsbedrijf in deze is het opmaken van een gedetailleerde factuur. Aan de hand van dit factuur kunt u bij de de verzekeringsmaatschappij stappen en uw kosten verhalen. Het factuur in deze is zeer belangrijk en daarom is het handig om te stappen naar een bedrijf die zijn factuur opmaakt zoals de verzekeringsmaatschappijen dat verwachten. Als dat niet het geval is dan kan het zijn dat de maatschappij uw kosten niet vergoed.

Bel: 06-28791793