Riool ontstoppen leek

Riool ontstoppen leek

Leek beschikt over zijn eigen rioolontstoppingsbedrijf. Dit betekent dus dat indien u in de buurt van leek verblijft dat u zich dan geen zorgen hoeft te maken wanneer u te kampen heeft met een rioolverstopping. Behalve de buurt biedt rioolontstoppingsbedrijf leek ook zijn services aan andere personen die behoefte daartoe hebben. Het bedrijf biedt verschilende diensten aan om u te helpen in tijden waarin u dat nodig heeft.

Riool ontstoppen leek

Aangeboden diensten

De meest bekende service die wij aanbieden het ontstoppen van verstopte riolen. Het doet er dan niet toe met welke riool te maken heeft. Wij zijn experts in het opheffen van verstoppingen van uw gootsteen, bad, toilet, dakgoot etc. Kort gezegd alle huishoudelijke verstoppingen, terwijl wij ook gespecialiseerd zijn het groot werk zoals ontstoppen van riolen bij bedrijven.

Voorkomen is beter dan genezen is een vaak gebruikte spreekwoord. Wij staan u ook bij in het voorkomen van verstoppingen. Onze service houdt in dat wij op afroep bij u langskomen om uw riool te inspecteren. Eventuele vuilophopingen (die kunnen uitgroeien tot een grote verstopping) worden dan op tijd ontdekt. Bij deze inspectie worden behalve vuilophopingen ook eventuele schade aan de riolering gedetecteerd.

Regelmatig reinigen van de riolering is noodzakelijk en daarom is deze dienst onmisbaar. Het is dan vanzelfsprekend dat wij ook rioolreinigingen uitvoeren.
Elk gebouw, groot of klein, dient een riolering te hebben. Omdat de riolering voor een deel door het gebouw loopt, is het van belang om een goede planning te maken voor et aanleggen. Wij zijn ook in staat om deze planning voor u te maken en ook de riolering aan te leggen.
Bestaande rioleringen kunnen over en aantal jaren vervallen of beschadigen. In deze situatie staan wij naast u om van dienst te zijn bij het vervangen van rioleringen.

Zoals u kunt zien bieden wij verschillende diensten aan die u nodig kunt hebben. Neemt u gerust contact op met ons voor een offerte.

Bel: 06-28791793