Riool ontstoppen kosten

Riool ontstoppen kosten

Verstopping van riolen kunnen verschillende oorzaken hebben, it is ook afhankelij van de de soort riool. Als het gaat om de riool van een gootsteen kan de verstopping liggen aan samen klonteren van restjes en vet etc., terwijl de riool van de badkamer vestopt kan raken door uitgevalen haar, zeepresten enz. Zo hebben andere riolen ook hun oorzaken van verstopping.

Riool ontstoppen kosten

Kosten voor zelf doen

De kosten voor het opheffen van deze rioolverstoppingen kunnen varierend zijn. Als u heeft te maken met een verstopte gootsteen afvoer, kunt u het probleem bijvoorbeeld zelf oplossen met behulp van een ontstopper die u aanschaft bij en bouw – en klusjeswinkel. De kosten bijdeze oplossing zijn dan even hoog als de prijs van de angeschafte ontstopper.
Een ander geval is een verstopte sifoon, deze kunt u dan makkelijk losschroeven en dan schoonmaken. Hierbij heeft u dan helemaal geen kosten. Zo zijn er een aantal oplossingsmethoden waarbij u zelf aan de slag gaat en dan kosten bespaart.

Kosten bij inhuren bedrijf

Mocht het blijken dat het probleem niet zelf op te lossen valt, dan kunt u altijd een ontstoppingsbedrijf inschakelen en wij helpen u dan graag hierbij. De kosten voor onze diensten beginnen vanaf € 72,50 (excl. BTW). Dit bedrag komt namelijk heel voordelig uit voor bedrijven en ook voor de particuliere klant. Wij zorgen ervoor dat uw riool opgeschoond wordt zonder dat u uw handen ervoor vuil hoeft te maken. Onze diensten gelden voor alle riolen, zoals gootsteenriool, badriool, toiletriool, dakgootriool en ook voor de grotere centrale riool van gebouwen.

Bel: 06-28791793