Riool ontstoppen prijs

Riool ontstoppen prijs

Er zijn verschillende redenen waarom een riool verstopt kan raken en indien dat gebeurt is helemaal niet prettig. Een van de erste vragen die oprijst bij dit ongerief is wat de kosten zullen zijn om de riool weer werkende te krijgen. Verstopping van riolen kunnen verschillende oorzaken hebben, dit is ook afhankelijk van de de soort riool. Als het gaat om de riool van een gootsteen kan de verstopping liggen aan samen klonteren van restjes en vet etc., terwijl de riool van de badkamer vestopt kan raken door uitgevalen haar, zeepresten enz. Zo hebben andere riolen ook hun oorzaken van verstopping.

Riool ontstoppen prijs

Kosten bij zelf ontstoppen

Het eerste wat u kunt doen bij een verstopping is na gaan of u het zelf misschien kunt oplossen. Als u heeft te maken met een verstopte gootsteen afvoer, kunt u het probleem bijvoorbeeld wel zelf oplossen met behulp van een ontstopper die u aanschaft bij en bouw – en klusjeswinkel. U betaald bij deze methode dan evenveel als wat de ontstopper kost. Asl u ergens een ontstopper heeft liggen dan heeft u natuurlijk geen extra kosten.
Een ander geval is een verstopte sifoon, deze kunt u dan makkelijk losschroeven en dan schoonmaken. Hierbij heeft u dan helemaal geen kosten. Zo zijn er een aantal oplossingsmethoden waarbij u zelf aan de slag gaat en dan kosten bespaart.

Prijs voor opschonen door bedrijf

Als u het probleem zelf niet kunt oplossen dan moet een ontstoppingsbedrijf ingeschakeld worden. En dan is de prijs heel erg belanrijk om een keuze kunnen maken tussen de verschillende bedrijven. De prijs om een verstopping op te latet heffen door onze bedrijf beginnen vanaf € 72,50 (excl. BTW). Dit bedrag komt namelijk heel voordelig uit voor bedrijven en ook voor de particuliere klant. Wij zorgen ervoor dat uw riool opgeschoond wordt zonder dat u uw handen ervoor vuil hoeft te maken. Wij zijn bekwaam in het oplossen van verstoping van alle rioolsoorten.

Bel: 06-28791793