Riool ontstoppen tarieven

Riool ontstoppen tarieven

De tarieven voor het opschonen van rioolverstoppingen zijn afhankelijk van de soort verstopping, de oplossingsmethode en het bedrijf dat u inschakeld. Het is ook handig als u het probleem zelf kunt oplossen, want dan heeft u er helemaal geen kosten bij.

Riool ontstoppen tarieven

Zelf doen

Kiest u ervoor om de verstopping zelf op te heffen dan is het van belang dat u de beste plan van aanpak kiest, afhankelijk van uw sistuatie.
Het is verstandig om te beginnen bij een oplossing met soda en azijn omdat die in elke keuken liggen. De combinatie van zijn en soda zorgt ervoor dat vuil wegbruist en uw afvoer weer zo goed als nieuw functioneert.

Als de bovengenoemde ‘zachte’ aanpak niet helpt dan moet u het wat harder aanpakken en gebruikt u een ontstopper die te verkrijgen is bij klusjeswinkels. Deze ontstopper werkt op basis van druk toevoer. De verstopping ondergaat een druk waardoor het vrij komt en doorstroomt.

Helpt de onstopper ook niet dan u kunt hulp zoeken bij een ontstoppingsveer. Deze veer is evenals de ontstoppe te verkrijgen in elke goed gesorteerde klusjeswinkel. De veer wordt door de afvoer heen geduwd en vervolgens na het bereiken van de verstopping, gedraaid zodat het vuil wordt weggeschrapt van de wanden van de afvoerbuis. Het vuil stroomt dan door de afvoer weg.

Doe het zelf tarieven

Bij de doe het zelf oplossingen is opmerkelijk dat de kosten beperkt blijven. Hierbij de zijn de kosten die u maakt even hoog als de prijs die u betaald bij de klusjeswinkel voor de ontstopper en/of de veer.

Inschakelen van een bedrijf

Werken geen van de doe het zelf methoden bij uw situatie, of heft u de tijd daarvoor niet? Geen nood, wij helpen u graag bij het ontstoppen van uw riool. Onze tarieven beginnen vanaf € 72,50(ex.btw) en wij zorgen dan ervoor dat uw probleem zo gauw als mogelijk wordt opgelost.

Bel: 06-28791793