Riool ontstoppen prijzen

Riool ontstoppen prijzen

Bij het ontstoppen van riolen komen er altijd kosten bijkijken. De kosten zijn afhankelijk van de soort verstopping en de oplossingmethode dat ermee samengaat. De kosten kunnen heel laag tot nihil gehouden worden wanneer u zelf te werk gaat. Als dat niet opgaat in uw geval dan moet er een ontstoppingsbedrijf erbij gehaald worden en kost dat uiteraard wat meer.

Riool ontstoppen prijzen

Minimale kosten

Om de kosten minimaal te houden is het meestal nodig om het probleem zelf op te lossen, omdat u dan voor de hand liggene oplossingen zult gebruiken. Zo kunnen verstopen worden opgeheven door het gebruik van baksoda en azijn en haast ieder huishouden heeft deze twee producten in de keuken. Door baksoda in de verstopte afvoer te gieten, samen met azijn en een beetje water kan een verstopping makklijk opgelost worden.

Een andere beknde methode is gebruiken van een rioolontstopper. Deze onstopper is te verkrijgen in verschillende bouw – en klusjes winkels. De zuiger van de ontstopper wordt over de afvoeropening geplaatst, vervolgens wordt de stok van de ontstopper op en neer bewogen zodat de zuiger een zuig en een drukkracht uitoefent op de verstopping. Door de druk kan wordt de verstopping weggeduwd.

Om noch een voorbeeld te geven van een doe het zelf methode, het gebruik van een ontstoppingsveer. Deze is ok in de bouw – en klusjeswinkel te verkrijgen. De veer wordt dan in de afvoer gestoten en dan gedraaid zodat hert vuil loskomt en door ka stromen.
Bij al de bovengenomede methoden zijn de kosten beperkt tot de prijs van de gebruikte hulpmiddelen en een beetje arbeid.

Hulp inschakelen

Er zijn bepaalde gevallen waar de doe het zelf methoden niet van toepassing zijn. In die gevalen is een ontstoppingsbedrijg nodig. Wij bieden verschillnde prijzen aan, beginnende bij € 72,50 (ex.btw). Onze prijzen zijn heel voordelig voor bedrijven terwijl ze ook aantrekklijk zijn voor huishoudens. Wij zorgen voor een goede service, waardoor uw riool ontstopt wordt zonder problemen.

Bel: 06-28791793