Riool ontstoppen IJsselstein?

RIOOL ONTSTOPPEN IJSSELSTEIN

MIJN RIOOL IS VERSTOPT!

Een niet werkend riool is geen zeldzaamheid. Het overkomt iedereen weleens dat hun afvoer niet mee lijkt te willen werken. Onafhankelijk van het feit of men het nu zelf zou willen oplossen of niet, is het een goed idee om de deskundigen betreffende rioolproblemen in te schakelen, wat in IJsselstein absoluut geen probleem zou moeten zijn. Bedrijven gespecialiseerd in het ontstoppen van riolen staan klaar om u te helpen met uw problemen omtrent uw haperende afvoer.

Riool ontstoppen IJsselstein

Het is echter niet slechts het ontstoppen van uw leidingen dat deze bedrijven voor u kunnen doen, maar veel meer. Dit gaat onder andere om het legen en reinigen van uw vetafscheiders, uw septische tanken en uw beerputten.

VETAFSCHEIDERS

zijn de helden die uw riolen en de onderlinge verbindingen ertussen redden van schade veroorzaakt door vet. Dankzij hun ingenieuze werking scheiden vetafscheiders het vet van de rest van het water om zo te voorkomen dat deze vetten in de riolen belanden. Het zijn dan ook vaak slagers, restaurants, bakkerijen en dergelijke die deze vetafscheiders intensief gebruiken.

SEPTISCHE TANKEN

verwerken het afgevoerde water middels een biologisch proces gebaseerd op de werking van bacteriën die de afval opeten en uiteindelijk zinken naar de bodem. Deze tanken kunnen hetzij aangesloten aan een riolenstelsel werken, hetzij er los van staand functioneren. De laatste optie ziet men nog toegepast worden op plekken die te ver verwijderd zijn van eender welk riolenstelsel om daaraan aangesloten te kunnen worden. In dergelijke gevallen zal men periodiek deze tanken moeten legen.

BEERPUTTEN

zijn tegenwoordig verboden op veel plekken in Europa. Dezen bevatten nu eenmaal niet dezelfde ingenieuze werking van de septische tanken. De afbraak gebeurt hierdoor ook veel trager. Deze putten zullen dan ook veel vaker dan de septische tanken moeten geleegd worden.

Bel: 06-28791793