Riool ontstoppen Amsterdam?

Riool ontstoppen Amsterdam

In Amsterdam worden wij regelmatig ingeschakeld om een riool te ontstoppen. De riolering van oude panden verkeerd vaak in slechte staat, waardoor er vaker verstoppingen optreden. Wij bieden in dit soort situaties uitkomst met een professionele rioolreinigingsdienst.

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken.

Riool ontstoppen Amsterdam

Uw riolering ontstoppen voor een betaalbare prijs

Bij ons is het mogelijk om de riolering te laten ontstoppen vanaf €72,50(ex.btw). Krachtige ontstoppingsmachines worden ingezet om de meest hardnekkige verstoppingen te verhelpen. U zult zien dat u in korte tijd weer gebruik kunt maken van uw onmisbare rioolleiding.

Alleen de beste technieken zijn goed genoeg

Door het gebruik van de nieuwste ontstoppingstechnieken bieden wij u een perfecte reiniging van uw rioolleiding. Ons materieel is zorgvuldig geselecteerd op basis van efficiëntie en veiligheid. Uw rioolleiding is bij ons in veilige handen. Wij bieden u inzicht in de oorzaak van de rioolverstopping en bespreken samen met u de beste aanpak.

Duurzame ontstoppingsmethode

Bij het ontstoppen van de riolering wordt maximaal rekening gehouden met de veiligheid van uw rioolleiding en het milieu.

Profiteer van onze voordelen:

  • Spoedservice: binnen (maximaal) 2 uur aanwezig.
  • Jarenlange ervaring: duizenden verstoppingen verholpen.
  • De veiligste ontstoppingsmethode voor uw rioolleiding en het milieu
  • U betaalt pas als de riolering ook daadwerkelijk is ontstopt.

Uw riool vandaag nog laten ontstoppen in Amsterdam?

Ons team staat 24 uur per dag en 7 dagen per week om uw riolering verstoppingsvrij te maken. Voor het maken van een afspraak belt u het onderstaande telefoonnummer. Wij streven er naar om binnen 2 uur aanwezig te zijn.

Bel: 06-28791793