Riool ontstoppen Gouda?

RIOOL ONTSTOPPEN GOUDA

WERKEN DE LEIDINGEN NIET NAAR BEHOREN?

Iedereen maakt weleens mee dat de leidingen niet meer lijken te functioneren zoals het zou moeten. Velen zullen waarschijnlijk dit probleem eerst zelfstandig proberen oplossen. Indien het maar niet lukt om het water weer te laten vloeien, belt men het best de deskundigen die de haperingen kunnen wegwerken zonder al te veel problemen. Het vinden van dergelijke specialisten is in Gouda geen enkel probleem en ze staan altijd klaar om degenen in nood te helpen met hun uitbundige kennis omtrent deze zaken.

Naast het weer vrijmaken van de doorgang van de riolen, kunnen deze bedrijven allerlei andere rioleringsonderdelen legen en reinigen.

Riool ontstoppen Gouda

VETPUTTEN

zorgen ervoor dat het vet van het water afgezonderd wordt, zodat deze vetten niet in de leidingen belanden en het rioolstelsel niet beschadigen. Dezen worden dan ook vooral gebruikt door onder andere restaurants, hotels, slagers, bakkers en dergelijke.

SEPTISCHE PUTTEN

worden ingezet wanneer door te grote afstanden het onmogelijk wordt om een rioolaansluiting te verwezenlijken. Laat er echter geen misverstanden ontstaan hierdoor: septische putten kunnen wel degelijk aangesloten zijn op een riolenstelsel. Deze putten zorgen ervoor dat het water gescheiden wordt van de rest middels zwaartekracht. Het is dan ook onontbeerlijk dat deze putten geleegd worden wanneer ze bijna te vol geraken. Voor een gezin met kinderen is dit ongeveer per 6 jaar.

BEERPUTTEN

komen tegenwoordig niet zo vaak meer voor, aangezien ze verboden zijn op vele plaatsen in Europa. Vergeleken met het biologisch afbraaksysteem van de septische putten is die van de beerput gebrekkig. Deze putten zijn niet aangesloten aan een rioolstelsel en moeten dan ook regelmatig geleegd worden.

Bel: 06-28791793